10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Emmanuel Macron îşi electrizează trupele cu un miting uriaş

Publicat peMai mult decât pentru primul tur, unde se află în continuare în fruntea intenţiilor de vot, anturajul său este îngrijorat de micşorarea avansului care îl separă de Marine Le Pen în turul al doilea, mai multe studii indicându-l învingător cu 53% faţă de 47% pentru adversara sa.

„Mobilizarea este acum”, a lansat şeful statului, lansând un apel pentru a merge la vot în faţa perspectivei unei posibile înfrângeri complet improbabile în urmă cu o săptămână, când era cu 12 puncte în faţa rivalei sale.

În faţa a peste 30.000 de persoane, el a discutat pe larg despre problema puterii de cumpărare – principala preocupare a francezilor din care Marine Le Pen şi-a făcut tema predilectă de campanie -, promiţând „chiar din vara aceasta” triplarea „primei Macron” care poate merge „până la 6.000 de euro, fără taxe sau impozite”.

Şeful statului s-a declarat apoi în favoarea unei pensii minime de 1.100 de euro pentru persoanele încheind o carieră completă, precum şi a recrutării a 50.000 de îngrijitori şi infirmieri care să aibă grijă de persoanele vârstnice dependente.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri