25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Episcopul Hușilor cere „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Rusiei. Ce mesaj tăios i-a transmis lui Vladimir Putin: „Criminalul de război”

Publicat pe  • Episcopul Hușilor, mesaj dur pentru președintele rus
  • Ce a postat pe Facebook PS Ignatie

Încă din prima zi de când Rusia a atacat pentru prima dată Ucraina, războiul a intrat în atenția tuturor, astfel că până în prezent, fiecare a urmărit și a tras propriile concluzii. Ei bine însă, iată ce spune Episcopul Hușilor despre ceea ce se întâmplă în țara vecină.

Episcopul Hușilor cere „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Rusiei

Episcopul Hușilor s-a arătat cu adevărat revoltat și indignat de la măcelul de la Bucha și numeroase decese din rândul civilior din Ucraina, astfel că nu a ezitat și și-a făcut publică părerea, însă într-un mod la care nimeni nu se aștepta.

PS Igantie a publicat, recent, pe contul său personal de Instagram o fotografie cu un copil ucrainean care stătea lângă mormântul mamei sale, iar alături a scris și un mesaj, despre durerea prin care trec mii de persoane.

„Un copil de 6 ani, care și-a pierdut mama în măcelul de la Bucha, Ucraina. Aici a venit la mormântul mamei lui, de a cărei dragoste și mângâiere nu va mai avea parte niciodată.”, a scris PS Ignatie.

Ce mesaj dur i-a transmis lui Vladimir Putin

De asemenea, Episcopul Hușilor nu s-a oprit aici, ci a deci să fie primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a luat poziție împotriva Patriarhului Chiril al Moscovei, pe tema războiului din Ucraina.

PS Ignatie a mărturisit că nu este uman ceea ce se întâmplă și durerea pe care zeci de mii de oameni o simt, astfel că „cere” mânia lui Dumnezeu asupra Patriarhului Rusie, dar și asupra lui Vladimir Putin, pe care l-a numit „criminal de război”.

„Rușine și mânia lui Dumnezeu asupra criminalului de război, Putin, și asupra celui care girează moral aceste morți de oameni nevinovați, Patriarhul Kirill al Moscovei”, a mai scris Episcopul Hușilor.

CITEȘTE ȘI: Cine este Episcopul Ignatie al Hușilor, infectat cu noul coronavirus

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri