4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

„Este o tragedie că s-a culcat cu mai puțin de 100 de femei”: Declarațiile revoltătoare ale unui ministru italian, despre Berlusconi

Publicat peAutoritățile din Italia cere demisia lui Vittorio Sgarbi, membru al guvernului în vârstă de 71 de ani, fost prieten cu Silvio Berlusconi, după ce a declarat că este o tragedie că acesta a avut relații intime cu mai puțin de 100 de femei. 

Sgarbi, ministrul adjunct al Culturii, a făcut declarațiile revoltătoare în timpul unui eveniment public la Muzeului Național de Artă Modernă, unde s-a referit la performanța sa sexuală, descriind organul sexual masculin ca fiind un „organ al cunoaşterii”.

De asemenea, ministrul Culturii a spus despre Berlusconi că s-a culcat cu mai puțin de 100 de femei în viața sa, ceea ce pentru el este o „tragedie”. 

„Nu am un instrument de măsurat (adică contorul penisului în original) așa că nu știu, dar pot estima o medie de trei femei pe lună și când eram activ am ajuns până la nouă pe lună. Deci cel puțin 1.500 de femei” a răspuns ministrul adjunct al Culturii din Italia.

La rândul său, ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano, a cerut să fie informat printr-o scrisoare de la directorii muzeului despre ceea ce a spus subordonatul său, subliniind că sexismul și blasfemia sunt inacceptabile la toate nivelurile, mai ales în domeniul culturii de la cineva care reprezintă instituția.

Conform ziare.com, Sgarbi, însă, a refuzat să-și prezinte demisia, susținând că cei ce-l critică sunt de stânga și încearcă să-l „anuleze”.

 

Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri