15.3 C
București
joi, 2 mai 2024

EXCLUSIV Caracatița lui Piedone: 46 de rude, interpuși, interlopi și oameni de încredere care împart funcții publice, salarii de mii de euro, influență politică, averi fabuloase și contracte de la Stat. Capo di tutti capi: ”Cu cine să lucrez? Cu trădători?”

Publicat pe


În jurul lui Cristian Victor Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social-Liberal la Primăria Generală a Capitalei, există zeci de rude și persoane de încredere care au ocupat sau ocupă funcții publice de conducere în primăriile conduse de acesta, sunt membri ai partidului fondat de Dan Voiculescu și condus formal tot de Piedone.

Toate aceste personaje prind contracte publice în instituțiile păstorite de el sau care par a avea rolul de pușculițe pentru imobile și mașini de lux achiziționate cu fonduri a căror proveniență este incertă, după cum rezultă dintr-o amplă anchetă jurnalistică realizată de G4Media.ro

În total, această frăție care funcționează din plin de mai mulți ani împarte sau deține sute de milioane de lei – averi fabuloase și contracte publice.

Copii, soacră, ginere, nepoți, verișor, șofer, fiul șoferului, cumnatul fiului, șefa fiicei, condamnați penal, interlopi, concubina unui nepot, mama concubinei,…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri