18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

EXCLUSIV Codrin Ştefănescu şi-a pus la punct înmormântarea până la cel mai mic detaliu când a aflat că are cancer: „Le-am zis să nu-mi închidă sicriul indiferent cum o să arăt, mi-am ales inclusiv lăutarul care să-mi cânte ‘Deschide, gropare, mormântul’”

Publicat pe



Timp de aproape un an şi jumătate, Codrin Ştefănescu a luptat cu toate forţele să se vindece. Lupta cel mai greu de dus a fost cea cu gândurile negre. Dar odată ce le-ai învins, ai învins şi boala – aceasta a fost una dintre cele mai importante lecţii pe care fostul politician le-a învăţat în această perioadă.

În prima jumătate de an, însă, Codrin Ştefănescu s-a simţit extrem de rău şi nu şi-a putut controla mintea deloc. Ba, prin vară, era decis să renunţe la tratament. Tot atunci a fost momentul în care şi-a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare, de moştenire.

Citeste si EXCLUSIV Codrin Ştefănescu, prima apariţie după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon: „Cancerul nu-l facem de la ce mâncăm, organismul se obişnuieşte cu chimicalele. De la stres îl facem. Stresul trebuie descărcat, altfel te îmbolnăveşti”

A lăsat un testament, dar şi câte o scrisoare fiecărui copil. A cerut să fie înmormântat în…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri