17.3 C
București
joi, 23 mai 2024

EXCLUSIV Cum arată casa lui Călin Donca. De când a ieşit din închisoare, milionarul a dezvoltat o relaţie specială cu glia: „Grădinăritul nu înseamnă doar muncă, ci şi uniunea cu pământul”

Publicat peMilionarul Călin Donca si-a deschis pentru prima dată, după eliberare, porțile vilei pentru echipa România Tv. Stilul de viață i s-a schimbat acum că nu mai dispune de resursele financiare din trecut și trebuie să se readapteze. Vrea să-și repună afacerea pe picioare şi nu îi iartă pe prietenii care l-au trădat în perioada în care a stat după gratii.

Călin Donca, dezamăgit de Dorian Popa: „I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat”

Donca îl nominalizează pe Dorian Popa, despre care spune că nu a fost corect cu el şi că l-a defăimat în mod nejustificat.

Dorian Popa m-a contactat să îşi pună panouri pe casă, i-am oferit reducere şi el mi-a oferit o reducere ca să facem un material de promovare. I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat. Afacerea pe care el a promovat-o tot el a defăimat-o. Şi a şi dat jos videoul pe care eu l-am plătit în care mă promova. A zis că a găsit el printr-un sertar o anexă la…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri