15.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

EXCLUSIV De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Partidul ăla l-am făcut cu gândul să fac câteva lucruri bune: legi pentru consum de substanţe interzise, pentru alcool la volan. Am renunţat pentru că mă împrăştiam”

Publicat pe



Gigi Becali spune că şi-ar fi dorit, în principal, două lucruri majore: înăsprirea pedepselor pentru şoferii prinşi drogaţi sau băuţi la volan şi îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare, mai cu seamă respectarea drepturilor deţinuţilor, drepturi care, susţine latifundiarul, în prezent ar fi încălcate.

De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Mă împrăştiam”

„La un moment dat, când am facut partidul ala, dar nu l-am mai inscris, l-am făcut cu gândul să fac cateva lucruri: ce inseamna drogurile, adica legi. Nu, stai puţin că se supără Occidentul.Noi, românii, avem lucrurile noastre, noi aşa gândim. Eşti drogat la volan, ţi s-a luat carnetul pe viata si 1-2 ani de puşcărie, esti beat la volan – pe viata carnetul. Cum sa omori un om? Aşa aş face eu. Dar am zis sa-mi vad de treaba mea, ce sa ma mai lupt in Parlament? Şi am mai vrut chestiunea cu puscariile. Pentru că le-am trăit şi le-am suferit si stiu ce se…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri