11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Exclusiv! Mario Iorgulescu lămurește ultimele declarații pe care le-a făcut! „Nu am vrut să fiu sfidător. Nu mi-am luat tratamentul”

Publicat pe  • Mario Iorgulescu lămurește ultimele declarații făcute
  • Ce a avut de transmis fiul lui Gino Iorgulescu

În urmă cu câteva zile, Mario Iorgulescu a făcut mai multe declarații pentru presa din România.

Contactat de reporterii Spynews.ro pentru un punct de vedere, fiul președintelui LPF a ținut să lămurească situația și a făcut mărturisiri pe care vi le prezentăm în exclusivitate.

Mario Iorgulescu lămurește declarațiile pe care le-a făcut

Mario Iorgulescu se află într-o clinică din Italia, acolo unde, susțin apropiații și avocații, tânărul primește un tratament, după ce s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate.

Ca urmare a declarațiilor pe care le-a făcut în urmă cu câteva zile, Mario Iorgulescu a acceptat să vorbească cu reporterii Spynews.ro și să lămurească situația, mărturisiri pe care vi le prezentăm în exclusivitate. Mario Iorgulescu ne-a declarat următoarele:

„Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere. Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv. Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gandesc foarte limpede. E parte din boala mea. Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câții bani are sau cine este, acea țară este România. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a spus Mario Iorgulescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vă reamintim că, pe data de 16 martie 2023, Mario Iorgulescu s-a afișat, din nou, în mediul online, după o perioadă lungă de absență. FIul președintelui LPF și-a activat contul de Instagram, unde a postat și câteva imagini.

Citește și: Mario Iorgulescu, declarații exclusive despre relația cu Bianca Marina. Vrea un copil cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc o familie” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri