7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

EXCLUSIV| Mirel Palada, aruncă bomba despre Maior vs Hellvig, în cursa prezidențială: ”Amândoi au îndurat asuprirea a doi președinți căpoși”

Publicat peMirel Palada, aruncă bomba despre Maior vs Hellvig, în cursa prezidențială. Mirel Palada nu exclude varianta intrării în turul doi al alegerilor prezindențiale de anul viitor a lui Eduard Hellvig și George Maior.

Citește și Marius Pieleanu, după demisia lui Eduard Hellvig de la șefia SRI: Nu cred că se va arunca în viața politică în România

 Mirel Palada, aruncă bomba despre Maior vs Hellvig, în cursa prezidențială

Fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a subliniat că unul dintre cele mai importante aspecte care poate să îi califice pe cei doi foști șefi SRI la alegerile de anul viitor este faptul că amândoi au lucrat în niște condiții extrem de interesante, cu doi președinți foarte căpoși.

”Un alt lucru care poate să îi califice pe acești doi să candideze este faptul că amândoi au îndurat asuprirea în ghilimele, dar mă rog, glumesc acum, amândoi au lucrat în niște condiții interesante, cu doi președinți foarte căpoși și foarte arbitrari. Maior a fost în perioada lui Băsescu și sunt deja publice tensiunile care au fost, care au existat între cei doi și acum încep să apară informații privind relația tensionată dintre Hellvig și Iohannis pentru că nici Iohannis nu este o persoană care să asculte de alții. Și atunci tipul ăsta de diplomație, această construcție de carieră politică în condiții adversative poate să însemne un atu suplimentar. Și Băsescu și Iohannis au fost niște persoane abuzive”, a spus Mirel Palada, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi ar mai conta la alegerile de anul viitor dacă Maior și Hellvig intră în cursa pentru Cotroceni, Mirel Palada a răspuns: ”Cel mai important lucru în economia electorală îl reprezintă în continuare partidul pentru intrarea în turul doi, în turul doi este o altă logică de discuție. În consecință, Kovesi, atâta timp cât nu va avea un sprijin semnificativ din partea unui partid mare cum ar fi PNL sau PSD, e foarte puțin probabil să intre în turul doi. Ar fi interesant să vedem un astfel de tip de candidatură pentru că părerea mea este că și părerea mea fizică și văd și în sondaje ce cred românii este faptul că e o combinată alpină. E nevoie pe de o parte, de o relație cât de cât egală, profesională cu centrul imperiului, că e America, că e Germania, că e Franța trebuie să fie recunoscut, iar ei au credențiale acolo pentru că sunt cunoscuți și prin intermediul conducerii SRI-ului, cât și prin intermediul Ambasadei României în SUA, cum a fost cazul lui Maior, dar pe de altă parte, ce e cu adevărat important și sper din tot sufletul să fie cazul unuia sau a altuia sau amândoi din ei să țină și cu românii.”

Mirel Palada a ținut să precizeze faptul că dacă cei doi foști șefi ai SRI vor intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, va fi o finală atipică.

”Ar fi o finală atipică pentru că…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri