6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

EXCLUSIV: Primarul PNL al Municipiului Deva, Florin Oancea, „comenzi” asupra adversarilor politici? Captura de ecran buclucașă: „Baga-i… DE contracte cu primari PSD pe ISO (…) Se mers cu nevasta in cluburi obscure (…) Da-o asa, cu manta sa nu te piata acuza (…)”

Publicat pe


Foto: Florin Oancea, Facebook

Multe dintre acestea îl au în centrul lor pe politicianul Emanuel Ioan Clej. Dacă noi nu am reușit să dăm de el la momentul oportun, acesta a dat curs invitației noastre, lansate în articolul pe care îl puteți accesa aici, de a ne contacta și a ne prezenta punctul său de vedere.

În interviul de mai jos, politicianul a venit cu dezvăluiri senzaționale,

ȘI O CAPTURĂ DE ECRAN CU CARACTER EXPLOZIV,

care vin să sublinieze și mai mult intensitatea luptelor politice care au loc pentru fotoliile de primar.

Una care îl pune pe primarul municipiului Deva, Florin Oancea, în centrul unui scandal de proporții privind modul în care acesta ar alege să încerce să își compromită adversarii politici

Dar cine este Emanuel Ioan Clej?

Foto: Emanuel Ioan Clej, Facebook

Emanuel Ioan Clej este un personaj controversat datorită faptului că este un participant activ și extrem de vocal al vieții politice hunedorene, dar și fost candidat la fotoliul de primar. Acesta ne-a spus că activează, din 2007 în domeniul consultanței în domeniul proiectelor cu finanțare nerambursabile (guvernamentale, europene și norvegiene).

Clej spune că: „sunt expert prevenire anticorupție, sunt auditor intern, sunt absolvent de științe economice, management, Universitatea de Vest din Timișoara, expert achiziții publice, expert accesare, implementare fonduri europene, formator.” Politicianul declară că are o expertiză și expertiză vaste într-o gamă variată de domenii, cum ar fi scrierea de proiecte, implementarea sistemelor de control, strategii anticorupție, valori de patrimoniu șamd. „Din 2007 până acum, vreau să vă spun că în calitate de expert am fost implicat în proiecte a căror valoare depășește 250 de milioane de euro, proiecte care toate s-au închis în termenele estimate, contracte care au fost performante, și care în urma tuturor controalelor care au fost realizate asupra lor,”

În această calitate, Clej spune că a avut contracte în derulare cu o serie de instituții publice din întreaga țară.  „În multe din proiecte în care am fost implicat pe strategii de anticorupție am avut ca și parteneri, pe de o parte, administrații publice locale, la nivel de Consilii Județene și Primării de municipii, și pe de altă parte Direcția Generală Anticorupție, structură aflată în subordinea Ministerului Afacerilor și I”nternelor care are, printre obiective, tocmai prevenirea și combaterea corupției”, ne-a declarat politicianul.

Ne spune că participă la multe ședințe ale Consiliului Local, unde este vocal cu privire la neregulile pe care le semnalează. Acest lucru ar putea fi un motiv pentru care, ne spune pe larg mai jos, este victima unei campanii de defăimare. Vă reamintim că, în timpul unei emisiuni publice la o televiziune locală, acesta ar fi fost „acuzat” că frecventează grupuri…Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri