15.7 C
București
joi, 16 mai 2024

EXCLUSIV Victor Ponta, despre Nicușor Dan, cel mai mare eșec marca Klaus Iohannis: „L-a chemat la Cotroceni, l-a luat în brațe. Acum ar trebui să spună am greșit, nu-l mai votați!”

Publicat pe



Victor Ponta e de părere că medicul Cătălin Cîrstoiu nu este ajutat de culoarea politică în drumul către scaunul Primăriei Capitalei, dimpotrivă. Pe de altă parte, despre Cristian Popescu Piedone spune că are o strategie foarte bună, apropiată oamenilor.

„Eu fiind bucureștean și participând la multe campanii în București, cred că pentru Cristian Popescu Piedone faptul că nu este atașat unuia dintre partidele mari, e la partidul pe care îl și conduce, e un avantaj. În București, susținerea marilor partide și susținerea domnului Iohannis cred că face foarte mult rău. Eu cred că domnul Cîrstoiu are șanse mult mai mari să ia mai multe voturi vorbind despre ce face din punct de vedere profesional, e medic, e manager de spital, decât să spună: „Mă susțin PNL, PSD și Iohannis”.

Cred că aici Cristi Piedone e foarte deștept, spune „Eu am un partid mic, e adevărat, dar eu, de fapt, candidez pentru bucureșteni”. În alte zone ale…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri