8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Explicația halucinantă a primarului localității unde tavanul din sala de clasă s-a prăbușit peste elevi: „Vântul și curentul. Cred că și copiii au trântit ușa”

Publicat peTavanul prăbușit peste elevi la școală. Maria Greavu, primarul localității, dă vina pe vânt și pe curent pentru producerea incidentului. „Cred că și copiii au trântit ușa”, a spus primarul.

Explicația halucinantă a primarului localității unde tavanul din sala de clasă s-a prăbușit peste elevi

„Singura explicaţie îi vântul şi curentul care s-a produs prin deschiderea geamurilor şi a uşii. Şi, într-adevăr, în streaşină, ne-am uitat acum foarte atenţi, şi într-o parte şi în cealaltă în dreptul acestei săli de clasă, e o găurică acolo în streaşină.

Şi probabil, prin acele două găuri, şi pe o parte şi pe cealaltă, s-a făcut un curent, uşile deschise, geamurile deschise şi în acelaşi timp am văzut că erau foarte multe excremente de porumbei. Aici a bătut foarte tare vântul. Eu şi astăzi, dacă stau afară, nu pot să vorbesc cu nimeni la telefon. Cred că vântul a fost la un moment dat peste 80 de kilometri la…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri