1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Explozie puternică într-un club din capitala Azerbaidjanului. Bilanțul victimelor ajunge la 8 morți și 31 de răniți (VIDEO)

Publicat peO explozie puternică a avut loc în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, într-un club din capitala Azerbaidjan, Baku. Din primele informații, 8 persoane cu decedat, iar 31 au fost rănite.

O anchetă este în desfășurare, dar din primele date explozia ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze, informează AP, citând un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne din Azerbaidjan, potrivit Reuters. 

Explozie puternică într-un club din Baku

În urma incidentului, 31 de persoane au fost rănite, iar 24 de dintre ele au fost spitalizate cu arsuri. Ministerul Situațiilor de Urgență din Azerbaidjan a anunțat duminică că „a primit informaţii despre o explozie la o instalaţie de pe strada Tarlan Aliyarbeyov”.

Explozia s-ar fi produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00.

Autoritățile nu au precizat numărul persoanelor care erau prezente la fața locului în momentul exploziei. Totuși, potrivit informațiilor apărute în presă, autoritățile ar desfășura în continuare proceduri de căutare și salvare a victimelor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri