20.4 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Explozie puternică urmată de un incendiu într-un bloc din Târgoviște – Cel puțin o persoană a fost rănită

Publicat pe„Explozia a fost urmată de un început de incendiu (au ars furtunul de la aragaz şi materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi două autoturisme aflate în faţa blocului”, precizează ISU Dâmboviţa.

Din imobil s-au autoevacuat circa 30 persoane.

Persoana rănită a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, prezent la locul evenimentului.

„La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru lucru la înălţime.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri