11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Familia Topolinski va dezvolta un proiect cu 2.000 de locuințe la Brașov și își prezintă proiectele prin Bright Spaces

Publicat pe


InteRo Property Development, companie deținută de familia de investitori canadieni Topolinski, este primul dezvoltator imobiliar din România care implementează soluția digitală Bright Spaces pentru întregul său portofoliu rezidențial prin lansarea InteRoVerse, o vitrină a tuturor proprietăților imobiliare InteRo printr-o lentilă virtuală. De asemenea, în portofoliul companiei va intra un proiect rezidențial cu 2.000 de vile, case și apartamente în Brașov.

„Suntem extrem de încântați să lansăm un parteneriat de 5 ani cu Bright Spaces și să devenim primul dezvoltator din România care își prezintă întregul portofoliu rezidențial prin intermediul platformei. Bright Spaces reprezintă tehnologia și ideologia progresivă în domeniul imobiliar, care se aliniază perfect cu valorile fundamentale ale InteRo. Prin acest parteneriat, InteRo integrează un element cheie de tehnologie, devenind astăzi un promotor al progresului din punct de vedere tehnologic și fiind bine poziționat pentru viitor”, spune Michael Topolinski IV, partener, coordonatorul diviziei de vânzări și inovare din cadrul InteRo Property Development.

Primele proiecte care se alătură InteRoVerse sunt Skylight Residence (zona Obor), NorthLight Residence (proiect aflat, în imediata apropiere a Cosmopolis) și New Confort City (Popești Leordeni). Vor urma și alte proiecte, familia de investitori având în plan investiții semnificative pentru următorii cinci ani, inclusiv primul său proiect rezidențial din Brașov.

„În următoarele 2 luni, vom lucra alături de partenerii de la Bright Spaces pentru a construi un univers unic pentru proiectele noastre rezidențiale, care vor fi prezentate individual prin clădiri 3D autonome, poziționate geografic pe harta Bucureștiului. Ulterior, utilizatorii vor putea să vadă cu adevărat „imaginea de ansamblu”, deoarece platforma îi va ajuta să verifice informații în timp real despre disponibilitatea apartamentelor, să realizeze un tur 3D în orice apartament, să descarce o broșură digitală, să navigheze cu ajutorul videoclipurilor și fotografiilor, să aleagă mobilierul și să amenajeze apartamentul, să programeze o vizită la fața locului”, adaugă Michael Topolinski IV.

Prin intermediul Bright Spaces potențialii cumpărători vor putea să exploreze randările interioare și exterioare ale celor 3 proiecte rezidențiale, să viziteze apartamentele în format 3D, să obțină informații privind disponibilitatea în timp real, să verifice informațiile și detaliile construcției, să navigheze cu ajutorul videoclipurilor și imaginilor reale, să descarce broșuri digitale, să parcurgă listă de apartamente pentru a alege cea mai bună opțiune, să programeze o vizită la fața locului/ să ceară o ofertă.

Platforma oferă totodată InteRo un sistem de management cu informații actualizate despre disponibilitatea spațiului, status, situații financiare, calendar de programări și cereri de oferte.

„Lumea a intrat în epoca Metaverse, iar activele imobiliare virtuale sunt tranzacționate deja la cote record”, spune Michael Topolinski IV. „Este doar o chestiune de timp până când vom vedea primele proiecte reale transpuse în Metaverse și ne propunem să fim atunci în linia întâi”.

Portofoliul InteRo Group include:

  • NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în Nord-Estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp și include un total de 110 apartamente cu vedere excepțională spre lac, 4.000 mp de spații verzi, locuri de joacă și o piscină de 320 mp.
  • New Confort City. Situat în sud-estul Bucureștiului, proiectul de 280 de apartamente va beneficia și de o zonă verde unică, atât de necesară pentru comunitate.
  • SkyLight Residence. Situat in zona centrală a orașului (zona Obor, pe fosta platformă Aversa), proiectul cu utilizare mixtă va oferi la final un total de 100.000 mp spații de birouri și 270.000 mp de locuințe pe un teren de 95.000 mp.
  • Proiectul Bucurestii Noi a fost conceput ca un campus IT prietenos cu mediul, cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5 hectare conectat la stația de metrou Jiului. Proiectul integrat va avea 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp (93.000 mp urmând a fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo).
  • Proiect rezidențial în Brașov – Cu o suprafață de 32 de hectare, proiectul va include 2.000 de vile, case și apartamente.

Înființat de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii ai săi – Michael, Tyler și Ashton), InteRo Property Development este prezent în România de 15 ani. Portofoliul InteRo include cinci proiecte imobiliare, cu o suprafață totală construită de aproape 480.000 mp, inclusiv 204.000 mp de spații de birouri și 3.080 de apartamente.

Tranzacțiile de referință includ achiziția de 21 de milioane de euro din 2012, care a vizat un teren de 78.000 mp în zona Progresului, unde se află astăzi Vulcan Value Center, precum și cea mai mare tranzacție din 2019, când au vândut jumătate din platforma Dacia Textile către Skanska Property România pentru 23 de milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului Bucureștii Noi.Sursa: economedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri