32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Fata găsită moartă într-un parc din Mangalia are gâtul tăiat și este desfigurată. Verdict: crimă

Publicat pe


Cadavrul fetei de 16-25 de ani (anchetatorii încă nu pot să se pronunțe cu exactitate), descoperit într-un parc din Mangalia, nu a fost deocamdată identificat, însă anchetatorii au o serie de piste, deși cazul se anunță complicat.

Cazul se anunță complicat FOTO dobrogea.tv

Trupul neînsuflețit al copilei a fost descoperit de un pescar care a traversat parcul, spre mare, în jurul orei 6,00, duminică, 6 august. Prima dată, omul a crezut ca este un câine de talie mare, așa că a înaintat cu precauție.

Însă, când s-a apropiat, a rămas în stare de șoc, când a constatat că este trupul unei tinere și că ființa din fața lui este moartă. Omul a povestit că a strigat după ajutor și că apoi a început să plângă, timp în care martorii alertați de strigătele sale au sunat la 112.

Este un caz deosebit de complicat, pentru că anchetatorii nu știu cine este victima și nici unde a fost ucisă. Deși s-au folosit câini de urmă, iar coșurile de gunoi au fost răsturanate în căutarea de dovezi.

Toate probele indică faptul că tânăra, care ar putea avea între 16 și 25 de ani, nu a fost omorâta în parc, ci a fost adusă decedată aici.

În zonă nu sunt urme de sânge, iar camerele de supraveghere din parc au detectat mișcare în timpul nopții și au surprins siluetele a două persoane care păreau să poarte cagule și hanorace. Se bănuiește că sunt cei care au adus cadavrul în parc, după crimă

La momentul la care a fost găsita, spun surse din anchetă, fata era moartă de 4-5 ore, deci cel mai probabil fusese ucisă în jur de miezul nopții.

Anchetatorii au stabilit în urma necropsiei și care a fost cauza mortii: făptașul sau făptașii, i-au tăiat gâtul cu un cuțit, însă are și alte urme de violență care demonstrează că a fost bătută cu sălbaticie.

Vom reveni cu amănunte.Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri