21.1 C
București
vineri, 10 mai 2024

FCSB, din nou campioana României la fotbal, după o pauză de nouă ani: Gigi Becali: „Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi”

Publicat pe



În fața a peste 30.000 de suporteri, bucureștenii, lipsiți de patru titulari, au învins cu 2-1 și și-au asigurat matematic titlul de campioana României, după o pauză de nouă ani. Reacţia lui Gigi Becali.

FCSB este noua campioană a României, titlu asigurat după victoria 2-1 cu Farul. FCSB va sărbători câștigarea titlului la meciul din 11 mai, cu CFR Cluj, atunci când va primi și trofeul și tricourile de campioană.

Bucuros de succesul echipei, Gigi Becali vrea să-și întărească lotul echipei pentru meciurile din preliminariile UEFA Champions League din vară.

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri