1.9 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

FCSB învinge cu emoții în deplasare la FC Botoșani și urcă pe locul 5 în Superligă

Publicat pe


FCSB a avut șansa de a deschide scorul la prima fază a meciului, Cordea nereușind să introducă mingea în poarta lui Pap dintr-o poziție ideală, portarul moldovenilor respingând șutul de la 8-9 metri ușor lateral stânga.

Peste doar 13 minute, Mailat a deschis scorul cu o execuție frumoasă din marginea careului (1-0, min. 13).

FCSB a egalat în minutul 21, Tamm valorificând cu capul, sub transversală, o centrare venită din cornerul executat de Octavian Popescu.

Compagno a dus numărul de goluri marcate în acest sezon la 13, toate din acțiune, cu o deviere din careul de 6 metri, care a dus scorul la 1-2, în minutul 30.

Cu două minute îninte, Târnovanu a reușit să intervină salvator, din poziție unu la unu cu Petkovski.

În partea secundă, Popescu a nimerit bara din dreapta, în minutul 53, cu un șut din careu.

În minutul 66, Mailat a primit în careu și a șutat pe colțul scurt, surprinzându-l pe Târnovanu și realizând dubla cu care egala la 2-2.

Golul victoriei a fost reușit de roș-albaștrii prin Edjouma, în minutul 73, acesta primind mingea în marginea careului mic, de unde la învins cu noroc pe Pap.

Victoria o duce pe FCSB pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte, dar cu un meci mai puțin jucat.

FC Botoșani rămâne pe locul 12 cu 20 de puncte.

Cele două echipe se vor mai întâlni de două ori anul acesta, o dată în Cupa României, tot la Botoșani, și apoi din nou în campionat, pe 19 decembrie, la București.

FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta de trei ori în perioada 1 – 19 decembrie, de două ori în campionat și o dată în Cupa României.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Sursa: jurnalul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri