4.4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

”Femeia perfectă”. O chelneriță a impresionat cu abilitățile ei clienții de la Oktoberfest VIDEO

Publicat pe


Luni, 25 Septembrie 2023, ora 20:02

459 citiri

Unul dintre clienți a numit-o pe chelneriță ”femeia perfectă” FOTO Twitter

Chelnerița Verena Angermeier a uimit lumea după ce au apărut imagini cu ea purtând fără ajutor 13 halbe uriașe de bere într-un bar din München (Germania).

Lucrând la Oktoberfest ea și-a câștigat notorietate după ce a distribuit un videoclip cu abilitățile ei uluitoare de purtare a halbelor de bere.

Clienții spun că în acțiunile fetei au observat nu numai putere, ci și tehnică remarcabilă. Verena adună 12 halbe în cercuri de câte 6, apucând două cercuri cu fiecare mână, apoi le suprapune și împinge a 13-a halbă de bere în mijloc.

În medie, la festival se consumă anual 6,9 milioane de litri de bere

Unul dintre clienți a numit-o pe chelneriță ”femeia perfectă”, în timp ce alții au cerut-o în căsătorie.

„Ce naiba… Nici măcar nu pot să-mi duc ceașca de cafea din bucătărie pe canapea fără un accident major”, a scris un utilizator al rețelei de socializare în comentariile de sub videoclip.

Videoclipul a fost vizionat de peste 57,7 milioane de ori și a primit peste 3,3 milioane de aprecieri. Cu toate acestea, unii comentatori au observat că unele dintre halbe nu erau destul de pline.

Oktoberfest este cea mai mare sărbătoare publică din lume. În ciuda numelui său, începe la mijlocul lunii septembrie la München și atrage până la șase milioane de oameni din toată lumea. Are loc din 1810. Potrivit companiei Oktoberfest Tours, la festival se consumă în medie 6,9 ​​milioane de litri de bere pe an.

Eveniment Quarterly Report

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri