-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Femeie din Bacău, înșelată cu peste 80.000 de lei de un fals general american. Această escrocherie face ravagii printre femeile singure din România

Publicat peO femeie în vârstă de 62 de ani din judeţul Bacău a fost escrocată cu peste 80.000 de lei de un fals general american pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare. Nu este prima femeie care cade victimă acestei metode de înșelăciune, denumită, generic „generalul american”.   

Potrivit anchetatorilor, victima ar fi fost contactată, prin intermediul unui site de socializare, de către un bărbat care s-a recomandat drept ofițer american de rang superior, aflat în misiune pe teritoriul României.

Cei doi au discutat o vreme prin intermediul internetului, iar băcăuanca a ajuns să creadă că relația virtuală se va concretiza printr-o căsătorie, după care se va muta peste Ocean ca nevastă de general în armata americană.

La un moment dat, așa zisul general i-a comunicat că are nevoie urgentă de bani, iar pentru că este cazarmat, nu are de la cine să împrumute.

În numai două săptămâni, victima a virat în contul trimis de acesta, în patru tranșe, numai puțin de 80.900 de lei.

După ce acesta nu a mai răspus și a realizat că a fost victima unei înșelăciuni, femeia a mers la Poliție. Anchetatorii au stabilit, repede, că banii au fpst virați în contul unei femei, iar de acolo, mai departe, în conturi deschise la bănci de pe teritoriul Nigeriei.

Semnal de alarmă tras de Poliția Română

Poliția avertizează că această medodă face ravagii printre femeile singure din țara nostră, mai ales că este cunoscut de toată lumea că, în România, sunt staționate trupe americane.

Recent, o femeie din București, trecută de prima tinerețe, care tocmai vânduse un teren, a fost contactată,pe Facebook, de un bărbat care s-a recomandat drept general american i-a spus că ar vrea s-o întâlnească. La fael cum a pățit și femeia din Bacău, bucureșteanca și-a dat seama că a fost păcălită abia după ce a rămas fără bani, iar așa zisul general a dispărut ca prin minune, din viața acesteia.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri