5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Fetele de la Politehnica au mai făcut un pas spre titlu

Publicat pe


În primul joc oficial disputat pe teren propriu în 2023, Politehnica Timișoara a avut parte de un meci dominat cap-coadă în compania echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, la finalul căruia obține cele trei puncte. Întâlnirea a contat pentru etapa a doua din play-off.

În partea a doua, jucătoarele conduse de Mirel Albon au încercat să își dubleze avantajul, însă multe șuturi s-au dus peste poarta echipei oaspete. În minutul 61, Anda Jivan îi pasează pe culoar Biancăi Ienovan, aceasta marcând în poarta goală după ce driblează portarul. Au mai fost şi alte ocazii, dar în cele din urmă tabela s-a blocat la 2-0. Victorie bifată pentru alb-violete care au o linie de clasament doar cu succese.

În următoarea etapă, Politehnica Timișoara întâlnește la Comloșul Mare echipa Banat Girls, sâmbătă – 25 martie, de la ora 13:00.

„Am avut momente bune, dar și momente cu pauză în joc, momente în care nu am găsit cele mai bune soluții. Este clar că echipa din Miercurea Ciuc va fi o nucă tare pentru orice echipă, în prima etapă au pierdut greu la Cluj, în minutul 70 era încă 0-0, este o echipă care se apără foarte bine și care poate să fie periculoasă pe contraatac. Noi am reușit să oprim marea majoritate a acțiunilor lor încă din fașă, nu cred că au avut vreun șut la poartă. Dar aș fi vrut mai multă claritate în acțiuni, în pase. Nu știu de ce unele jucătoare au fost agitate și emoționate. Jucăm sub presiune, este un lucru normal, avem un obiectiv înalt, trebuie să le înțelegem și pe fete pentru că nu au mai trăit așa ceva și vom încerca să ne adaptăm la acest lucru. Una peste alta, a fost un joc bun, un joc în care ne-am creat multe ocazii, am ratat multe, mult prea multe, inclusiv un penalty, lucru pe care va trebui să îl punem la punct până la meciurile următoare pentru că vor fi meciuri în care nu o să avem atâtea ocazii și trebuie să înscriem pentru că nu ne permitem să pierdem puncte”, a declarat la final managerul Mirel Albon.

Politehnica Timișoara: 30. Cosmina Roșu – 5. Teodora Meluță (cpt), 28. Antonia Bratu (14. Anda Jivan 46′), 4. Cristina Codrescu, 7. Florentina Ancăș, 27. Genoveva Roșie, 24. Cristina Sucilă (9. Nikolina Cakovic 62′), 8. Clara Roșu, 12. Lorena Mihăilesc (11. Larisa Grigore 62′), 16. Bianca Ienovan (3. Emilin Araujo 75′), 23. Melisa Șodinca (10. Nikoleta Kurja 46′).

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri