18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Fiica unui cunoscut politician va reprezenta România la un important concurs de miss. ”Cu bucurie și onoare” GALERIE FOTO

Publicat pe


Ioana Oleleu, fiica fostului lider PSD Ioan Oleleu, în prezent vicepreședinte al ANSVSA, va reprezenta România la prestigiosul concurs internațional Miss Tourism World 2024, care va avea loc în China.

Clujeanca Ioana Oleleu are 19 ani, este studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai și va fi ambasadoarea frumuseții și a turismului românesc în cadrul competiției ce va avea loc în China în lunile august și septembrie, scrie Ziua de Cluj.

Sunt atât de încântată să anunț participarea mea la Miss Tourism World reprezentând România cu mândrie și bucurie în China! Nu este vorba doar despre destinație, ci despre frumoasa călătorie care ne așteaptă. Sunt recunoscător pentru sprijinul tuturor și aștept cu nerăbdare creșterea pe care o va aduce această experiență, indiferent de rezultat. Să facem România mândră!”, a scris Ioana sâmbătă pe pagina sa de Facebook.

Tatăl Ioanei…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri