4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Publicat pe


Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

colaj foto cu Filippo Spreafico si poza cu juratii emisiunii iumor sezonul 15

Galerie

Filippo Spreafico este concurentul care s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor, după ediția din 23 septembrie 2023
| Antena 1

La votul publicului au intrat Omul Elastic, Roxana Yasmin Asar și Otilia Zaicu, Filippo Spreafico, Mihăiță Stan și Leah Shutkever.

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala emisiunii iUmor sezonul 15, de la Antena 1

Filippo Spreafico a venit în cea de-a doua ediție iUmor cu un număr de stand-up comedy despre stereotipurile sociale și culturale, iar felul în care a glumit despre italieni, nemți, români și englezi i-a cucerit pe jurați: „Mulți ar trebui să facă studiu după textul tău!”.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Giri Sisodiya a pregătit un show bollywoodian. Finalul a luat o întorsătură neașteptată

Cu un discurs versat și un accent special, concurentul l-a făcut pe Cheloo să lanseze ipoteza că este român. În schimb, Filippo a dezvăluit că este italian, dar a locuit multă vreme în străinătate, interacționând cu diverse popoare, inclusiv cu români: „Am devenit comediant, pentru că angajatorul meu mi-a spus: <<Încetează să mai fii amuzant aici! Du-te și fii amuzant în altă parte! Ești concediat!>”.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Yasmin Asar și Otilia Zaicu l-au dat de gol pe Bordea. Tatuajul pe care juratul îl regretă

Extrem de carismatic, Filippo Spreafico le-a povestit lui Cheloo, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Deliei de ce crede el că românii se asemănă foarte mult cu italienii: „România și Italia sunt similare, pentru că am realizat că, în ambele țări, sunt mulți români. Orașul meu are multe probleme. Multe familii nu-și permit o a treia casă. Mulți tineri nu au haine suficiente pentru câinii lor. Dar trenurile din orașul meu vin mereu la timp. Dar, oamenii întârzie și trenurile trebuie să îi aștepte… Și, din cauza asta, Italia nu s-a calificat la ultimele două Cupe Mondiale.”, a început Filippo.

Glumele la adresa englezilor, nemților și chiar a americancelor i-a cucerit pe jurații iUmor: „Și m-am mutat în Regatul Unit. Puteți crede că oamenii ăștia au cucerit lumea cu vocea asta? Ei vorbeau așa, iar oamenii au zis: <. Și apoi au pus steaguri și au cucerit lumea. Am stat cinci ani în Regatul Unit și apoi am vrut să mă mut undeva mai colorat, mai distractiv, un pic mai captivant… Și m-am mutat în Germania. Nu, nemții sunt destul de drăguți, mereu îmi spun: <. Și asta mă surprinde, pentru că nu știam că nemții pot iubi.”, comentariu care a fost primit cu aplauze de către Cheloo: „Îi place, e incredibil!”, a reacționat concurentul.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri