3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

A murit Lance Reddick, actorul cunoscut din „The Wire” și franciza „John Wick”. Keanu Reeves, devastat de pierderea dragului său prieten

Publicat peArticol publicat 18 martie 2023

Lance Reddick, cunoscut pentru rolul său de poliţist zelos din serialul „The Wire” („Cartelul crimelor”), a murit vineri la vârsta de 60 de ani, a anunțat agentul său, notează AFP.

Actorul american, celebru şi pentru rolul din filmele de acţiune „John Wick” cu Keanu Reeves, a fost găsit mort la domiciliul său din Los Angeles, în cartierul Studio City, potrivit TMZ.

Reddick a murit „vineri dimineaţă”, iar cauza morţii este „naturală”, a declarat pentru AFP Mia Hansen. „Lance ne va lipsi foarte mult”, a adăugat ea.

„Suntem profund întristați, iar inimile noastre, frânte, după pierderea dragului nostru prieten și coleg, Lance Reddick”, au declarat Keanu și Chad Stahelski într-o declarație pentru Variety.

„A fost un profesionist desăvârșit și o bucurie să lucrez cu el. Dragostea și rugăciunile noastre merg către soția lui, Stephanie, copiii, familia și prietenii săi. Dedicăm noul film John Wick în amintirea sa. Ne va fi foarte dor de el”, au încheiat aceștia.

Actorul Lance Reddick se afla în mijlocul turneului de promovare pentru „John Wick: Chapter 4”. Pelicula urmează să fie lansată pe 24 martie.

Actorul şi-a făcut un nume la Hollywood în 2000 datorită serialului „Oz”. În această serie, el a interpretat rolul unui detectiv infiltrat în închisoare pentru a lupta împotriva traficului de droguri, dar care devine rapid dependent.

Cu „The Wire” a ajuns, însă, la notorietate. Descris adesea ca fiind unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, a prezentat lupta unei brigăzi a poliţiei antidrog împotriva bandelor din oraşul Baltimore. Lance Reddick a jucat rolul locotenentului Cedric Daniels, un ofiţer conştiincios şi oarecum idealist.

Actorul era căsătorit cu Stephanie Reddick şi avea doi copii.Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri