12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

A murit Mylene Demongeot. Seria TV din anii ’70 care a făcut-o celebră pe actrița franceză

Publicat pe


Articol publicat 01 decembrie 2022

Actriţa franceză Mylene Demongeot, o populară vedetă de cinema, a murit joi la vârsta de 87 de ani, după o carieră de 70 de ani şi tot atâtea filme, a declarat pentru AFP reprezentanta sa de presă.

Mylene Demongeot, militantă pentru mediu şi drepturile animalelor, a murit în această după-amiază într-un spital din Paris, a precizat aceasta, relatează Agerpres.

Citește și: Ultima dorință a lui Sean Connery, împlinită de văduva lui, la doi ani de la moarte. Primul James Bond și pictorița Micheline Roquebrune, căsnicie de 45 de ani

De la trilogia „Fantomas” din anii 1960 până la trilogia „Camping” o jumătate de secol mai târziu, fiecare generaţie va avea propria sa amintire despre această actriţă îndrăgită.

Blondă, zâmbitoare, Mylene Demongeot a fost deseori comparată cu Brigitte Bardot, cu care împărtăşea dragostea pentru animale şi pentru mediu şi chiar a fost prezentată ca rivală a acesteia.

Citește și: Copiii lui Robin Williams, mesaje de suflet la opt ani de la moartea actorului: „Ai fost incredibil de bun și de vesel. Astăzi îți vom sărbători viața”

A jucat până la sfârşitul vieţii, ultimul rol fiind în „Maison de Retraite”, o comedie cu Kev Adams şi Gerard Depardieu, unul dintre puţinele filme franceze care a depăşit două milioane de spectatori în 2022.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri