23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

„Adevăratul” Adam Sandler. Cum o tachinează starul american pe Jennifer Aniston când vine vorba de iubiții ei: „Ce e în neregulă cu tine?!”

Publicat peArticol publicat 23 martie 2023

Jennifer Aniston își promovează zilele acestea cel mai recent film, „Murder Mystery 2”, în care joacă alături de Adam Sandler, iar în acest context a făcut o serie de mărturisiri haioase despre bunul ei prieten. Vedeta din „Friends” a povestit la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” că Adam o tachinează mereu cu privire la alegerile ei proaste când vine vorba de iubiții ei.

Actrița în vârstă de 54 de ani a fermecat publicul prezent în studioul de la „The Tonight Show”, într-o rochie neagră care i-a îmbrățișat silueta.

Jennifer Aniston, Jimmy Fallon. Profimedia

Jennifer a povestit că l-a cunoscut pe Adam (56 de ani) la Jerry’s Famous Deli, de pe bulevardul Ventura, pe când ea avea de 20 de ani, iar el, 22.

Întrebată dacă și-au dat sfaturi unul altuia de-a lungul anilor, Aniston a spus:

„Ei bine, dacă eu primesc ceva de la el, este un ‘Ce faci?!’. De obicei, legat de o persoană cu care mă întâlnesc. ‘Ce se întâmplă? Ce e în neregulă cu tine?’, a spus Jennifer, imitându-l pe actor.

„Dar îmi place foarte mult să am grijă de el. Pentru că el este atât de preocupat să aibă grijă de toți ceilalți, ceea ce chiar face, dar nu are grijă de el însuși”, a adăugat Aniston.  

„Îmi pare rău că spun lucrurile astea la televiziunea națională, Adam, dar trebuie să știi asta. Am un mic arsenal de ierburi în rulotă și îi prepar smoothies când pot, îi dau tot felul de ierburi chinezești când se simte epuizat. Sunt ca o farmacie mobilă. Da, eu sunt medicul de pe platoul de filmare”, a glumit Jenn.

Jennifer a declarat că a fost o „mare onoare” să fie alături de Adam, weekendul trecut, când el a primit premiul Mark Twain pentru cel mai bun umor american, la Kennedy Center Honors din Washington.

„A fost mai emoționant decât mă așteptam, pentru că nu fusesem până acum la Centrul Kennedy”, a spus ea. „Așa că am fost pentru prima mea oară acolo, și mai mult de atât, ne-am putut onora prietenul. Sandman la Centrul Kennedy pentru premiul Mark Twain.”

Jimmy subliniat că Adam chiar s-a îmbrăcat adecvat pentru această ocazie și a purtat costum, actorul american fiind celebru pentru stilul său casual sport. 

Jennifer și-a amintit și a descris imediat o cină la care a mers în Italia cu Adam și soția lui, Jackie.

„Jackie arăta atât frumos, într-o rochie de-ți lua ochii”, a spus fosta soție a lui Brad Pitt. „Avea părul aranjat atât de șic și el apare în pantaloni scurți de baschet. Pantaloni scurți de baschet din satin și cu adidași în picioare. Și cu o haină velur turcoaz care nu avea nicio treabă”

Aniston a sublinit apoi că Vogue l-a făcut pe Adam un style icon.

„Iar el a reacționat:Vogue a scris că sunt uimitor așa”. Deci, da, mulțumesc, Vogue”, a încheiat Jennifer Aniston. 

Jennifer Aniston And Adam Sandler Are Seen Exiting 'Good Morning America'
Adam Sandler, la ‘Good Morning America’ Show. Martie 2023. Profimedia
Jennifer Aniston And Adam Sandler Are Seen Exiting 'Good Morning America'
Adam Sandler, la ‘Good Morning America’ Show. Martie 2023. Profimedia

 Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri