20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Câți bani a primit Sharon Stone pentru rolul din „Basic Instinct”, în comparație cu Michael Douglas: „Eu eram nouă, iar el o vedetă foarte mare”

Publicat peArticol publicat 30 martie 2023

Sharon Stone a devenit cunoscută după rolul său din filmul de succes „Basic Instinct”. Deși i-a adus o celebritate neprețuită, actrița a mărturisit că acest film i-a adus și dezavantaje. Mai mult, nici salariul nu a fost unul care să o mulțumească pe vedeta în vârstă de 65 de ani. 

În cel mai recent interviu al său, actrița a declarat că suma pe care a încasat-o după filmările pentru „Basic Instinct” a fost de doar 500.000 de dolari, o sumă infimă în comparație cu banii pe care i-a primit colegul său Michael Douglas. Celebrul actor ar fi primit 14 milioane de dolari pentru rolul din filmul de succes din 1992. 

Citește și: Sharon Stone dezvăluie că apariția în „Basic Instinct” a cântărit greu în pierderea custodiei copilului ei: Un abuz al sistemului

„Michael Douglas a câștigat 14 milioane de dolari. Eu am primit doar 500.000 de dolari. Eu eram nouă, iar el era o vedetă foarte mare”, a dezvăluit Sharon Stone. 

Dezvăluirea actriței vine la puțin timp după ce aceasta a vorbit despre un moment care a traumatizat-o, în timp ce filma pentru „Basic Instinct”. Vedeta de la Hollywood a povestit că unul din producătorii filmului a insistat să o numească „Karen” încă de la prima audiție, chiar dacă știa foarte bine care este numele său. Umilința a continuat pe tot parcursul filmărilor și chiar și atunci când a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul său. Mai mult, Sharon susține că acest lucru a afectat-o atât de tare, încât a făcut accident cu mașina într-o zi când a plecat de la filmări. 

Citește și: Sharon Stone, apariție îndrăzneață într-un costum cu un decolteu adânc. Actrița arată demențial la 65 de ani

„După ce alte 13 fete au fost refuzate, eu am primit rolul, iar după nouă luni de audiții, producătorul m-a numit Karen. M-a afectat atât de tare încât am făcut accident cu mașina. Am ieșit de la filmări nu mi-am dat seama când am lovit mașina”, a povestit Sharon Stone. Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri