12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Ce condiții pune Rupert Grint, Ron Weasley din „Harry Potter”, pentru a reveni în rolul care l-a făcut celebru: „E vorba de toată copilăria mea”

Publicat pe

Articol publicat 29 ianuarie 2023

Rupert Grint, actorul devenit cunoscut când era doar un copil grație rolului lui Ron Weasley din seria „Harry Potter”, nu spune nu unei eventuale reveniri în pielea îndrăgitului personaj. Cu toate acestea, Rupert pune câteva condiții.

Astăzi în vârstă de 34 de ani, Rupert Grint a primit rolul tânărului vrăjitor când avea doar 11 ani. Acesta spune că ar fi pregătit să se întoarcă în același rol atât timp cât „momentul e potrivit și toată lumea s-ar întoarce”.

Citește și: Își construiește un imperiu imobiliar. La cât a urcat în pandemie averea lui Rupert Grint, „Ron Weasley” din franciza „Harry Potter”

Rupert Grint a jucat rolul lui Ron Weasley în seria „Harry Potter”. / Foto: Profimedia

Invitat într-o emisiune tv, Grint a spus că se simte „protector” față de Ron și că i-ar plăcea să vadă ce ar face personajul său acum și dacă el este în stare să-l ducă mai departe, întrucât rolul acesta a fost mare parte din copilăria lui. „Dacă momentul e potrivit și toată lumea s-ar întoarce. A fost un personaj foarte important pentru mine, am cam devenit una și aceeași persoană. Sunt protector față de el. A fost întreaga mea copilărie”, a declarat Rupert Grint, care, înainte de a pune mâna pe rolul care i-a schimbat toată viața, nu cochetase cu actoria: „Am fost un pește într-o piesă școlară”.

Rupert Grint
Rupert Grint, 2023 / Foto: Profimedia

Rupert Grint a jucat alături de Emma Watson și Daniel Radcliffe în opt filme „Harry Potter”. Cei trei s-au reunit în 2021 pentru a sărbători 20 de ani de la prima peliculă din serie.

Citește și: Emma Watson a fost îndrăgostită de unul dintre starurile din „Harry Potter”: „Era cu trei ani mai mare și mă considera sora lui mai mică”Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri