1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Colegi la Everything Everywhere All at Once, Michelle Yeoh și Ke Huy Quan joacă împreună …

Publicat pe


A fost o noapte mare pentru Everything Everywhere All at Once la Oscaruri, iar actorii Michelle Yeoh și Ke Huy Quan deja privesc spre viitor cu producția American Born Chinese. Cei doi actori revin în primul teaser pentru noua comedie de acțiune ce se va putea urmări pe Disney+.

Serialul este adaptarea romanului de benzi desenate al lui Gene Luen Yang din 2006, care spune povestea lui Jin Wang (Ben Wang), copilul unor imigranți chinezi care se chinuie să crească într-o lume diferită, a unei suburbii dominate de oameni de rasă albă. Atunci când întâlnește un alt copil din Taiwan, cei doi se împrietenesc repede, dar Jin este atras într-o bătălie a zeilor chinezi. Împreună cu Yeoh și Quan, materialul filmat anunță și un rol secundar pentru Stephanie Hsu. Yeoh, Quan și Hsu au fost cu toții nominalizați la Oscaruri în cadrul galei Oscarurilor de duminică.

După debutul online, primul teaser a fost difuzat online la gala premiilor Oscar de pe ABC.

Din distribuție mai fac parte Yeo Yann Yann, Chin Han, Daniel Wu, Sydney Taylor și Poppy Liu. Kelvin Yu este producător executiv și showrunner al serialului, în timp ce regizorul Destin Daniel Cretton semnează regia unor episoade și este producător executiv. Alți producători executivi sunt Melvin Mar, Jake Kasdan, Erin O Malley, Asher Goldstein și Gene Luen Yang.

Serialul are producția semnată de către 20th Television.Sursa: www.cinemagia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri