12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Drama de pe platourile „I Love Trouble”. Nick Nolte, la aproape 30 de ani după ce Julia Roberts l-a descris „complet dezgustător”: A fost absurd prin ce am trecut

Publicat pe

Articol publicat 12 noiembrie 2022

Nick Nolte a vorbit despre drama de pe platourile de filmare de la „I Love Trouble”, la aproape 30 de ani după ce Julia Roberts l-a numit „complet dezgustător”, arată Daily Mail. 

Cei doi actori filmaseră jumătate din pelicula regizată de Charles Shyer, când Roberts a făcut afirmații dure în timpul unui interviu pentru The New York Times, în decembrie 1993.

În „I Love Trouble”, cei doi actori îi interpretează pe Sabrina Peterson și Peter Brackett, reporteri rivali ai ziarelor din Chicago. Sabrina este tânără și ambițioasă, în timp ce Peter este o vedetă care tocmai a publicat primul său roman. Ajung să-și unească forțele fără tragere de inimă pentru a investiga deraierea unui tren, iar în cele din urmă descoperă o conspirație uriașă.

„Din momentul în care l-am cunoscut, ne-am cam făcut zile grele unul altuia și, în mod firesc, ne-am călcat pe nervi”, a spus Roberts, când a fost întrebată despre reputația lui Nolte de a fi nepoliticos pe platou.

Ea a adăugat: „Deși poate fi fermecător, este în același timp complet dezgustător. O să mă urască pentru că spun asta, dar pare să facă tot posibilul să respingă oamenii.”

Nolte i-a răspuns actriței din „Pretty Woman” într-un interviu pentru LA Times: „Nu e frumos să numești pe cineva dezgustător”. „Ea nu este o persoană drăguță. Toată lumea știe.”

Acum, după 29 de ani, actorul de trei ori nominalizat la Oscar a fost întrebat din nou despre tensiunile dintre ei, în timpul unui eveniment de promovare a noului său film „Rittenhouse Square”.

Acesta a mărturisit că nu a contactat-o vreodată pe Roberts după încheierea producției, susținând că nu a existat o ceartă între ei. „Nu, nu am contactat-o”. „Povestea este îngropată”. Apoi a explicat: „Adică a fost absurd prin ce am trecut. A fost parțial vina mea și puțin a ei. Julia s-a căsătorit la începutul filmului și a fost unul dintre acele lucruri pe care le-am abordat totul greșit.”

 Roberts tocmai se căsătorise cu muzicianul Lyle Lovett, mariaj care s-a încheiat în 1995.

„I Love Trouble” nu a fost pe gustul criticilor. A câștigat doar 61,9 milioane de dolari la box office în întreaga lume, la un buget de 45 de milioane de dolari.

 Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri