1.9 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Încă o schimbare în cariera lui Henry Cavill, după ce a fost concediat din rolul lui Superman. Actorul a încheiat colaborarea cu managera sa, Dany Garcia

Publicat pe

Articol publicat 21 decembrie 2022

Henry Cavill trece printr-o perioadă de reinventare, după ce a anunțat la începutul acestei luni că fost concediat din rolul lui Superman. Un apropiat al actorului a rupt tăcerea și a dezvăluit că actorul britanic și-a încheiat colaborarea cu managera sa, Dany Garcia. 

Potrivit publicației The Sun, starul, în vârstă de 39 de ani, și Dany Garcia, în vârstă de 54 de ani, au decis să „meargă pe drumuri separate” în relația lor profesională, cu doar câteva luni înainte ca actorul din „Enola Holmes” să anunțe că nu va mai interpreta rolul lui Superman în următoarele filme DC. 

Citește și: Noul proiect al lui Henry Cavill, dezvăluit la o zi după ce starul a anunțat că a fost concediat din rolul Superman

„Henry și Dany au lucrat împreună de ani de zile, dar, recent, lucrurile nu au mers la fel de bine între ei. Treburile s-au încurcat și s-a decis, pentru binele tuturor, că ar trebui să meargă pe drumuri separate. Este o șansă pentru el să se reseteze. Decizia a fost luată la începutul acestui an. Garcia și Cavill au făcut o schimbare pe cale amiabilă și convenită de comun acord pentru a lucra împreună în calitate de consilier în ultimele 12 luni. Cei doi continuă să aibă o prietenie strânsă și un respect avid pentru carierele lor”, a declarat o persoană din anturajul actorului pentru publicația menționată mai sus. 

Vestea că Henry Cavill a fost concediat din rolul lui Superman, cu puțin timp înainte de a începe filmările pentru o nouă peliculă și la doar două luni după ce chiar el anunțase că se întoarce în rolul Omului de Oțel, a stârnit dezamăgire printre fani. Actorul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram. 

„Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn și Peter Safran (producători) și am vești triste. Până la urmă nu mă voi întoarce în rolul lui Superman. După ce studioul mi-a spus să anunț întoarcerea mea în octombrie, înainte de angajarea lor (a noilor producători), această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața. Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect acest lucru”, și-a început Henry Cavill mesajul postat pe Instagram.

Citește și: Henry Cavill nu se mai întoarce în rolul lui Superman: ”Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată!”

De asemenea, actorul a precizat că Superman e încă acolo și că a trecut doar timpul lui de a îmbrăca pelerina roșie. „Tot ceea ce reprezintă el încă există, iar exemplele pe care ni le dă sunt încă acolo. Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată. A fost o călătorie distractivă cu voi toți, înainte și în sus”, a mai transmis actorul.

Dany Garcia, care este fosta soție a actorului Dwayne Johnson, a comentat la postarea lui Henry Cavill, scriind: „Ești și vei fi întotdeauna Supermanul nostru”. Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri