2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Jennifer Lopez, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck: „Ne-am dat seama că eram înnebuniți unul după celălalt”

Publicat pe

Articol publicat 29 noiembrie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. Cei doi au reușit să se căsătorească, după ce prima lor încercare, care a avut loc în urmă cu 20 de ani, a eșuat. Acum, artista și cântăreața în vârstă de 53 de ani a povestit cum s-a îndrăgostit de cel care îi este astăzi soț. 

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. 

Citește și: Jennifer Lopez, în centrul unor controverse. Decizia luată de artistă i-a îngrijorat pe fani: ”Ce ți s-a întâmplat?”

Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

Citește și: Jennifer Lopez, cea mai dulce declarație de dragoste pentru Ben Affleck: „Am găsit persoana care mă face cea mai fericită”

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Ben s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005, împreună cu care are trei copii, pe Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Sam, în vârstă de 11 ani. În același timp, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, alături de care îi are pe gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani. 

Jennifer Lopez: Anularea nunții, în urmă cu 20 de ani, a fost cea mai mare durere din viața mea. Sincer am simțit că o să mor

„A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit. Anularea nunții, în urmă cu 20 de ani, a fost cea mai mare durere din viața mea. Sincer am simțit că o să mor. M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani, în care pur și simplu nu am reușit să-mi revin. Dar acum, 20 de ani mai târziu, povestea noastră are un final fericit.”, a mai spus actrița. Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri