14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Jessica Chastain, de partea actriței Sophie Turner. Ce a făcut după ce s-a aflat că Joe Jonas a refuzat să-i dea lui partenerei sale pașapoartele fiicelor lor

Publicat peArticol publicat 25 septembrie 2023

Jessica Chastain, actrița în vârstă de 46 de ani, o susține pe Sophie Turner în cazul divorțului de Joe Jonas, după ce s-a aflat că aceștia trec printr-un divorț deloc amiabil, fiicele lor fiind motiv de neînțelegeri.

Concret, Jessica Chastain a distribuit pe rețelele sociale un mesaj postat de Roxana Gay, care s-a arătat revoltată comportamentul lui Jonas.

Citește și: Gestul făcut de Sophie Turner la câteva săptămâni de la divorțul de Joe Jonas. Actrița a ieșit la restaurant cu fosta iubită a acestuia

„Felul în care Joe Jonas a încercat să profite de celebritatea lui cu încercările transparente de manipulare de PR, mai ales când Nordul își amintește totul, e fascinant”, a scris Gay, referindu-se la rolul pe care Turner l-a jucat în „Game of Thrones”.

Joe Jonas și Sophie Turner, divorț după patru ani de căsnicie / Foto: Profimedia

„Și să rețină pașapoartele copiilor ca să-i țină departe de mama lor? Brugh”, a fost mesajul postat de Gay și distribuit de Chastain, care a adăugat: „Oracolul”.

Citește și: Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner, cea mai bună decizie pentru fiicele lor. Care a fost motivul despărțirii și cu cine rămân acum cele două fetițe

Turner și Chastain au jucat împreună în filmul „Dark Phoenix”, în 2019.

Joe Jonas a refuzat să-i dea lui Sophie Turner pașapoartele fiicelor lor

Tot în documentele depuse în instanță se arată și faptul că Sophie și Joe s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute pentru a discuta despre separare, în timpul căreia actrița ar fi reiterat „planul stabilit de comun acord”. Conform acestui plan, fiicelor lor aveau să se întoarcă „acasă, în Anglia”. Joe ar fi refuzat să îi ofere actriței pașapoartele celor două micuțe pentru a putea să revină în Anglia, iar în prezent, Sophie se află în New York cu cele două fetițe.

După acuzațiile făcute de celebra actriță, un reprezentant al lui Joe Jonas a declarat pentru CNN că întâlnirea de duminică a fost „cordială” și că acesta a avut impresia că au „ajuns la o înțelegere asupra faptului că vor colabora pentru creșterea copiilor”. 

Citește și: Sophie Turner, prima apariție după ce Joe Jonas a cerut divorțul. Actrița este de nerecunoscut

„Copiii s-au născut în SUA și și-au petrecut marea majoritate a vieții în SUA. Ei sunt cetățeni americani. Acesta este un dezacord juridic nefericit cu privire la o căsătorie care, din păcate, se încheie. Când se folosește un limbaj precum „răpire”, este înșelător în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului…Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri