9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

Kate Hudson va lansa primul ei album în 2023: Scriu muzică de la 19 ani și nu am împărtăşit asta niciodată

Publicat pe

Articol publicat 15 decembrie 2022

Kate Hudson a dezvăluit în emisiunea „The Tonight Show”, găzduită de Jimmy Fallon, că scrie muzică de la vârsta de 19 ani şi intenţionează să-și lanseze albumul de debut în 2023, relatează graziamagazine şi UPI.

Deşi a ales o carieră la Hollywood – inspirată fără îndoială de celebrii ei părinţi Bill Hudson şi Goldie Hawn – muzica este o pasiune a actriţei în vârstă de 43 de ani.

Hudson a povestit că atunci când lumea a intrat în izolare în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, a fost inspirată să scrie muzică şi, ulterior, să lanseze un album.

„Lucrez la un album cam de un an. Ştii, am avut chestia asta (în timpul pandemiei de ) COVID – de fiecare dată când dau un interviu, oamenii mă întreabă: ‘Ai vreun regret?’. Eu spun: ‘Am 40 de ani. Nu încă’. Însă, în timpul COVID, m-am întrebat: Ce fac eu?”.

„De fapt eu scriu – scriu muzică de la 19 ani. Şi nu am împărtăşit asta niciodată. Aşa că m-am gândit că acesta ar fi unul dintre marile mele regrete”, a adăugat ea. „Nu am aşteptări. Vreau doar să scot un disc, aşa că o fac”, a mai spus actriţa în emisiune.

„Sunt foarte încântată, abia aştept să lansez albumul”, a adăugat Kate Hudson.

Hudson joacă în pelicula „Glass Onion: A Knives Out Mystery”, o continuare a filmului „Knives Out”, care va avea premiera pe 23 decembrie. Hudson a fost însoţită de logodnicul său, Danny Fujikawa, şi de mama ei, Goldie Hawn, la premiera filmului în noiembrie.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri