32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Megan Fox, schimbare de look drastică. Cum a ieșit actrița din „Transformers” pe străzile din New York

Publicat peArticol publicat 06 septembrie 2023

Megan Fox, actrița în vârstă de 37 de ani, a surprins pe toată lumea de curând, când a ieșit la o plimbare alături de partenerul ei, rapperul Machine Gun Kelly.

Potrivit Page Six, actrița din „Transformers” a fost surprinsă pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii, alături de iubitul ei, alături de care a ieșit să ia prânzul.

Citește și: Megan Fox și-a înfuriat fanii după ce i-a rugat să doneze bani pentru o prietenă. Logodnicul ei a cheltuit aceeași sumă pentru o manichiură: “Sunt pur și simplu fără cuvinte”

Megan Fox, alături de partenerul ei, Machine Gun Kelly.jpg / Profimedia Images

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată, pe care a combinat-o cu pantofi negri și cu șosete albe. Ce a surprins pe toată lumea a fost, însă, faptul că vedeta are părul tuns bob și vopsit într-o nuanță roșie. Nu se știe, însă, dacă este vorba despre o schimbare permanentă ori pur și simplu a optat pentru o perucă.

Megan Fox, alături de partenerul ei, Machine Gun Kelly.jpg
Megan Fox, alături de partenerul ei, Machine Gun Kelly.jpg / Profimedia Images

De cealaltă parte, iubitul ei, rapperul Machine Gun Kelly, a ales să poarte niște pantaloni largi, pe care i-a asortat cu un maiou galben și cu pantofi sport, precum și cu mai multe coliere.

Citește și: Gașca din seria “Expendables” s-a reunit! Imagini cu Sylvester Stallone și Jason Statham la filmările celei de-a patra părți

Megan Fox își va lansa un bolum de poezii

Megan Fox va lansa în noiembrie un volum de poezii. Cartea de debut a actriței din „Jennifer’s Body”, intitulată „Pretty Boys are Poisonous” va fi publicată de Gallery Books, o divizie a Simon & Schuster, notează CNN.

Potrivit descrierii oficiale, actrița „le prezintă fanilor umorul ei sarcastic printr-o colecție de poezie sfâșietoare și întunecată. Pe parcursul a mai bine de 80 de poezii, Fox relatează toate modurile în care ne integrăm în forma celor pe care îi iubim, chiar dacă asta înseamnă să ne pierdem pe noi înșine în acest proces.”

Sports Illustrated Swimsuit 2023 Issue Release Party at The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood, Fla.
Megan Fox. Getty Images

La rândul ei, Megan Fox a declarat: „Aceste poezii au fost scrise în încercarea de a elimina boala care prinsese rădăcini în mine din cauza tăcerii mele. Mi-am petrecut toată viața păstrând secretele bărbaților, mă doare trupul purtând greutatea păcatelor lor”.

Ea a continuat: „Libertatea mea este în aceste pagini și sper că prin cuvintele mele îi pot inspira și pe alții să-și reia fericirea și identitatea folosindu-și vocea pentru a lumina ceea ce a fost îngropat, dar nu uitat, în întuneric.”Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri