19.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Motivul pentru care Lily-Rose Depp nu a luat parte la procesul dintre tatăl său și Amber Heard: „Nu sunt aici să răspund pentru nimeni”

Publicat pe

Articol publicat 17 noiembrie 2022

Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, au trecut în urmă cu câteva luni printr-un proces intens, televizat, din care actorul din „Pirații din Caraibe” a ieșit câștigător. Pe tot parcursul procesului, dar și după încheierea lui, fiica starului de la Hollywood, Lily-Rose Depp, nu a vrut să fie implicată și nu a dat declarații cu privire la relația dintre tatăl său și actrița din „Aquaman”. 

Acum, actrița din serialul „The Idol”, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru revista Elle, motivul pentru care a vrut să stea departe de procesul tatălui său. Aceasta nu a abordat controversatul scandal pentru defăimare dintre Johnny și Amber, explicând că a fost crescută pentru a respecta intimitatea celor din jur. 

„Când ceva atât de privat și atât de personal devine dintr-o dată atât de public, mă simt cu adevărat îndreptățită să-mi văd de gândurile mele și să nu le împărtășesc. De asemenea, cred că nu sunt aici să răspund pentru nimeni. De-a lungul carierei mele, oamenii au vrut să mă definească cu ajutorul bărbaților din viața mea, fie că sunt membrii familiei sau iubiții mei. Vreau să fiu definită prin lucrurile pe care le-am făcut până acum”, a declarat Lily-Rose Depp pentru revista Elle. 

Citește și: Lily-Rose Depp a luat o pauză de la filmările pentru „The Idol” și a ieșit cu prietenii în oraș. Fiica lui Johnny Depp a arătat uimitor într-o ținută elegantă

Tânăra actriță a mai declarat că tatăl său, Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, și mama sa, Vanessa Paradis, în vârstă de 49 de ani, au încercat pe cât posibil să o țină pe ea și pe fratele ei, Jack, în vârstă de 20 de ani, departe de lumina reflectoarelor. 

„Știu că nu am avut o copilărie asemănătoare cu a altora și e un lucru foarte special”, a declarat Lily-Rose Depp, adăugând că „faima este un lucru greu de gestionat”. 

Lily-Rose nu a fost prezentă la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015, având parte de o petrecere intimă pe o insulă privată din Bahamas. În timpul procesului care are loc în Fairfax, Virginia, actorul și-a amintit că fiica lui cea mare Lily-Rose, în vârstă de 22 de ani, pe care o are din fosta căsnicie cu Vanessa Paradis, nu a fost prezentă la evenimentul care a avut aproximativ 20 până la 25 de invitați. 

Citește și: Lily-Rose Depp, despre scenele nud: Mama m-a învățat să nu-mi fie rușine cu corpul meu

„Fiica mea, Lily-Rose, nu a venit la nuntă. Ea și doamna Heard nu au fost în relații deosebit de grozave din mai multe motive”, a declarat Johnny Depp, continuând să povestească faptul că în timpul petrecerii de nuntă, Amber și prietenii ei au consumat substanțe interzise dintr-o „pungă comună de MDMA” și că exista chiar și o activitate special creată pentru nuntă care se numea „Cină, dans și droguri”. Actorul a mărturisit că în tot acest timp el a fumat „medicamentul preferat”, adică marijuana și că a stat cât mai departe de prietenii acesteia. 

Mai mult, unul dintre motivele pentru care Lily-Rose nu s-a înțeles cu Amber a fost faptul că Depp și fosta lui soție nu au avut un acord prenupțial și o discuție despre o posibilă despărțire a pornit o dispută între cele două femei. Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri