4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Noi dezvăluiri despre divorțul dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Cum plănuiesc să-și împartă averea care depășește 290 de milioane de dolari

Publicat peArticol publicat 21 septembrie 2023

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie, însă își doresc o separare amiabilă, ceea ce va implica împărțirea într-un mod echitabil a bunurilor pe care le dețin.

Cuplul, care a anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie, ar fi început deja procesul de împărțire a averii impresionante pe care o au și care ar depăși 290 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Conform unor surse citate de US Weekly, cei doi dețin numeroase proprietăți și alte active, pe care intenționează să le împartă în mod egal.

„Viețile lor au fost atât de împletite, fapt pentru care este foarte dureros acest proces de împărțire a bunurilor, a banilor”, a dezvăluit o sursă pentru publicația respectivă.

„Semnarea actelor de divorț este în curs, însă, înainte de a se întâmpla asta, ei trebuie să ajungă la o înțelegere. Sunt hotărâți să facă asta într-un mod amiabil”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

În 2010, averea lui Hugh Jackman se ridica la 257 de milioane de dolari, cei mai mulți din acești bani fiind câștigați după ce a fost cooptat de Marvel.

Citește și: Divorț neașteptat la Hollywood. Hugh Jackman şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, şi-au anunţat despărţirea după un mariaj de 27 de ani

Cuplul a început să adune proprietăți spre sfârșitul anilor ’90, când au investit în mai multe locuințe de lux în Australia și în Statele Unite ale Americii. Totodată, înainte de a bifa rolul de succes în X-Men, în anul 2000, Hugh și Deborra-Lee au trăit într-un apartament cu două camere din Melbourne.

Cei doi și-au cumpărat prima proprietate în 1997, la un an de la căsătorie, pe care au plătit 240 000 de dolari. Și-au vândut apartamentul în august 2015, pentru 740.000 de dolari, bifând astfel un profit de jumătate de milion de dolari.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, divorț după 27 de ani de căsnicie. / Foto: Profimedia

În 2009, ei și-au achiziționat un apartament pe trei etaje, ce este situat în clădirea Meier Towers din New York. Locuința de lux are cinci dormitoare și cinci băi, o bucătărie, o sală de sport, o bibliotecă și terase. Această reședință fusese scoasă la vânzare pentru 40 de milioane de dolari, însă Hugh a reușit să o achiziționeze plătind doar 21 de milionae de dolari.

Citește și: Povestea lui Hugh Jackman, unul dintre cei mai iubiți actori din lume. A fost clovn profesionist, deține un record mondial, a învins cancerul și este fanul lui George Clooney

De asemenea, ei dețin o proprietate și în Sydney, acolo unde obișnuiau să trăiască doar câteva luni pe an, dar…Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri