16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Reese Witherspoon, adevărul despre divorțul de Jim Toth. Actrița a vorbit pentru prima dată despre separare: „Este un moment vulnerabil”

Publicat peArticol publicat 13 iulie 2023

Reese Witherspoon, actrița cunoscută pentru rolul său din filmul „Blonda de la Drept”, și producătorul Jim Toth au anunțat în luna martie a acestui an că divorțează, după 12 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut public într-o declarație comună pe rețelele de socializare, însă aceștia nu au oferit mai multe detalii despre motivul separării. 

Acum, la mai bine de trei luni de la separare, actrița în vârstă de 47 de ani a vorbit deschis despre perioada prin care trece, într-un interviu pentru Harper’s Bazaar. Reese, care va apărea pe coperta numărului din august al revistei, a vorbit pentru prima dată despre divorț susținând că „este un moment vulnerabil” pentru ea. 

Citește și: Reese Witherspoon este cea mai bogată actriţă din lume. Ce avere are azi vedeta din „Blonda de la Drept”

„Îmi doresc să pot vorbi direct cu oamenii despre ce se întâmplă în viața mea și să împărtășesc cu ei acest lucru exact așa cum împărtășesc și experiențele profesionale, dar vreau să spun aceste lucruri cu propria mea voce și nu să las pe altcineva să controleze ce se întâmplă. Desigur, există speculații, dar nu pot controla asta. Tot ce pot face este să fiu sinceră și vulnerabilă”, a început Reese Witherspoon. 

Vorbind despre cum a afectat-o divorțul și cum se simte acum, la peste trei luni de la separarea de Jim Toth, actrița a spus: „Mă simt bine. Mă gândesc la câți oameni trec prin această experiență. Nu mă simt izolată deloc. Mă simt foarte conectată cu tot ce se întâmplă”. 

Reese nu este la primul divorț. Actrița a fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe, alături de care are doi copii, pe Ava, în vârstă de 23 de ani, și pe Deacon, în vârstă de 19 ani. În cadrul interviului, aceasta a comparat cele două experiențe: „Este interesant ce mi s-a întâmplat. Când am divorțat înainte, mass-media a ajuns să le spună oamenilor cum să simțeam sau cum procesam totul și mi s-a părut scăpat de sub control. Am preferat să tac și atunci și acum”. 

Citește și: Reese Witherspoon, extrem de supărată după separarea de Jim Toth. O sursă a rupt tăcerea: „Nu s-a văzut trecând printr-un alt divorț!”

Reese și Toth au un fiu împreună, pe Tennessee, în vârstă de 10 ani. Conform unei surse citate de jurnaliștii de la US Weekly, cei doi și-au plănuit în detaliu separarea, iar înainte de a face anunțul, aceștia și-au lichidat în secret bunurile comune.

„Și-au dat seama că mariajul lor nu va dura pentru totdeauna, așa că au pus la punct un plan de împărțire a bunurilor. N-au vrut să distrugă ceea ce au construit…Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri