6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

S-a aflat cauza morții actorului Angus Cloud, dealer în serialul „Euphoria”. Acesta a decedat din cauza unei „supradoze accidentale”

Publicat peArticol publicat 22 septembrie 2023

Actorul american Angus Cloud, unul dintre protagoniştii serialului de succes „Euphoria”, a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani, în urma unei „supradoze accidentale”, a anunţat joi un medic legist.

„Angus Cloud a murit din cauza unui amestec letal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce se crede a fi o supradoză accidentală”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Departamentului de medicină legală din comitatul Alameda din California, potrivit News.ro. „Angus a suferit o intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri”, a adăugat el.

Citește și: Mama lui Angus Cloud, videoclip emoționant cu actorul din „Euphoria”, la prima probă pentru rolul care i-a adus celebritatea: „Surprinde spiritul extraordinar al fiului meu”

Actorul l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco ‘Fez’ O’Neill alături de actriţa Zendaya în serialul „Euphoria”, premiat cu Emmy.

El se confrunta cu moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, a precizat familia sa în anunţul decesului.

„Angus vorbea deschis despre lupta sa cu bolile mintale şi sperăm că moartea sa le va reaminti şi altora că nu sunt singuri şi că nu trebuie să lupte singuri în tăcere”, au precizat ei într-un comunicat.

Citește și: Actorul Angus Cloud, mort la 25 de ani, poza zâmbitor alături de prieteni, cu trei zile înainte de tragedie. „Era un băiat bun, nu pot să spun nimic rău despre el”

Serialul „Euphoria” oferă o cronică sumbră a vieţii adolescenţilor americani contemporani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi. Producţia a fost apreciată de critică, dar şi puternic criticată pe internet pentru că glorifică consumul de droguri.

Serialul i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. El a fost descoperit de un director de casting în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York.Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri