7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Și-a luat din nou capa din cui! Ben Affleck susține că în The Flash vom vedea cel mai bun …

Publicat pe


Ben Affleck era cât pe ce să își pună în cui capa de supererou, asta până ce The Flash i-a dat o ocazie să revină pe marele ecran. Actorul câștigător de Oscar relatează într-un articol publicat de The Hollywood Reporter că noul film cu Ezra Miller în rolul titular i-a permis să fie versiunea sa optimă de Batman.

„Da, în final m-am prins cum trebuie să îl joc pe Batman, și am reușit asta în The Flash”, relatează Affleck. „Pentru cinci minute sunt acolo, și e grozav. O mare parte din asta ține numai și numai de ton. Trebuie să te prinzi care este varianta ta optimă pentru personajul respectiv. Și care este personajul care te prinde cel mai bine. Am încercat să intru în pielea lui Batman”. Și a mai adăugat: „Și, apropo, mi-a plăcut mult ceea ce am făcut, mai ales primul film (Batman vs. Superman)”.

După care Affleck a continuat: „Experiența cu Justice League, faptul că aceste povești au devenit pentru mine cumva repetitive și prea puțin interesante… se poate face o conferință despre toate motivele cum nu se face un film. De la producție, decizii proaste și până la tragedia personală, finalul mi-a lăsat un gust monstruos”.

Este adevărat, regizorul originalului Justice League a fost lovit de o tragedie în timpul producției – moartea fiicei. Snyder a ieșit din proiect, după care a fost cooptat Joss Whedon, care ar fi aruncat la gunoi 90% din materialul deja filmat, scrie IndieWire. Într-un final, filmul terminat de Whedon a fost prost primit, iar distribuția – printre care actorii Ray Fisher și Gal Gadot, l-au criticat pe regizor acuzându-l de amenințări și de atitudine abuzivă, mai scrie publicația.

„Cuiva i-a venit ideea să îl cheme pe el (Whedon) în genul `Vă salvez pe voi și în 60 de zile de filmare construiesc ceva în jurul a ceea ce aveți, că am eu metoda mea secretă`”, își amintește  Affleck. „Doar că nu a fost niciun secret la mijloc. A fost doar greu”.

Apoi, actorul a recunoscut: „Am început să beau prea mult. Eram la Londra, la hotel, și îmi venea să mă arunc pe fereastră. Mă gândeam: `Nu e asta viața pe care mi-am dorit-o. Copii mei nu sunt aici. Duc o viață mizerabilă`… Îți dorești să mergi la lucru și să faci ceva interesant, în loc să porți un costum de cauciuc și să te uiți pe ecranul calculatorului… Asta e. Nu înseamnă că privesc de sus, dar am ajuns la un punct unde asta nu mă satisface din punct de vedere artistic. Ești transpirat și epuizat. Și m-am gândit `Nu vreau să mai particip în vreun fel la asta. Nu vreau să îmi risipesc viața așa`”.

Affleck și-a sintetizat astfel experiența cu Justice League: „Geniul, și latura bună, este că Zack Snyder a ajuns în cele din urmă la AT&T și [a făcut oferta]: Uite, vă pot da conținut de patru ore. Și cam tot slow-motion-ul a fost filmat în alb-negru. Și într-o zi, când filmam noi doi a zis: `Vrei să filmezi la mine acasă?`, și am răspuns `Ei bine, există sindicatele. Trebuie să avem un acord`. Dar am făcut-o. Și acum Justice League al lui Zack Snyder este filmul meu cel mai bine cotat pe IMDB. Ziceți ce vreți, dar este apogeul carierei mele. Nu am avut niciunul care să meargă de la minim la maxim. Este un succes. Deodată, a început să plouă cu felicitări…”Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri