-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Toate acele lucruri – serial premieră în România

Publicat pe


În seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 20:00, vă invităm să urmăriți la Focus Sat TV și în Aplicația Focus Sat un maraton al celor nouă episoade ale producției franțuzești Toate acele lucruri (All Those Things We Never Said/Toutes ces choses qu’on ne s’est pas dites, 2022), producție Canal+ Original. Actrița de origine română, Alexandra Maria Lara și legendarul actor Jean Reno aduc pe micile ecrane o producție sensibilă, despre o familie complicată, dar plină de iubire și umor. Julia (Alexandra Maria Lara) a avut o relație dificilă cu tatăl ei (Jean Reno). Cu câteva zile înainte de nuntă, ea primește un telefon prin care i se spune că tatăl ei nu poate participa. Pentru prima dată Julia trebuie să recunoască că el are o scuză foarte bună – tocmai a plecat dintre cei vii. A doua zi după înmormântare, sosește o cutie care conține un android, o replică în mărime naturală a tatălui ei. Androidul îi explică că deține memoria tatălui ei cu o durată de viață a bateriei de șapte zile. După o săptămână „Michel” se va închide automat. El o convinge pe Julia să pornească într-o călătorie împreună ca tată și fiică. Voiajul va deveni o aventură inițiatică în vederea găsirii primei iubiri a Juliei. Serialul este bazat pe cartea bestseller a lui Mark Levy.

În cadrul Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo, îndrăgitul actor francez Jean Reno a vorbit despre relatia cu Mark Levy, ce întrebări și-a adresat el (tată a șase copii) când a acceptat rolul, ce crede despre prezervarea conștiinței umane, cum reușește să aducă la viață personaje fictive și cât de plăcut a fost să lucreze cu Alexandra Maria Lara și ce au în comun. 

Serialul Toate acele lucruri este disponibil din 24 decembrie și în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat alături de alte seriale europene producție Canal+ Original, pentru a putea petrece sărbătorile în compania unor personaje memorabile de oriunde v-ați afla în UE.Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri