7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Trailerul filmului despre BlackBerry este aici!

Publicat pe


Atunci când am aflat că există în producție un film despre BlackBerry, nu credeam că va fi vorba despre o comedie. Totuși, judecând după trailerul apărut recent, este vorba de o poveste mult mai facilă decât alte filme recente despre lumea tehnologiei, așa cum au fost The Social Network și Steve Jobs, scrie engadget.com.

În film joacă Jay Baruchel (How to Train Your Dragon, Goon) și actorul din  It’s Always Sunny in Philadelphia, Glenn Howerton, în rolurile lui Mike Lazaridis și, respectiv, Jim Balsillie, foștii CEO ai firmei canadienei Research in Motion. Nu sunt nume tocmai cunoscute, și – totuși – ambii au jucat un rol important în istoria telecomunicațiilor. Să nu uităm că fără BlackBerry, iPhone-ul probabil nu ar fi fost inventat vreodată, mai scrie engadget.com.

Judecând după trailer, filmul vorbește despre originile BlackBerry-ului ca o idee nebunească a doi studenți, una care ajunge la un final lipsit de glorie atunci când pierde competiția în fața iPhone-ului și a smartphone-urilor pe sistem Android. Este clasica poveste a inovatorilor: dacă ei au descoperit rețelele celulare, tot ei au eșuat să vadă potențialul smartphone-ului cu touchscreen, care renunța la tastatura convențională.

Filmul este inspirat din cartea din 2015 – Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry, scrisă de reporterii Globe and Mail, Jacquie McNish și Sean Silcoff.Sursa: www.cinemagia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri