20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Transformarea dramatică a lui Colin Farrell. De câte ore e nevoie ca să arate ca personajul din spin-off-ul „The Penguin”

Publicat peArticol publicat 23 martie 2023

Colin Farrell a surprins pe toată lumea anul trecut cu transformarea sa dramatică pentru personajul negativ din „The Batman”, Pinguinul. Săptămâna aceasta, actorul irlandez a fost fotografiat pe platourile de filmare din New York, în pielea aceluiași The Penguin, acum pentru seria spin-off ce-i este dedicată. Cei de la Daily Mail, au aflat și cât durează ca Farrell să intre în pielea lui Oswald ‘Oz’ Cobblepot.

Se pare că ar fi nevoie de trei ore pentru ca starul din „The Batman” să arate total schimbat, de parcă ar fi un alt om, scrie tabloidul britanic.

Colin, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiat sosind la New York, pe platou, în jurul orei 8 dimineața. A ieșit din rulota specialiștilor în machiaj prostetic abia înainte de prânz, aratând precum gangsterul din celebra franciză.

Un duo care a topit inimi la Oscaruri. Colin Farrell a venit însoțit de fiul său de 13 ani. Actorul irlandez, un tată cum nu se poate mai mândru și emoționat

Anul trecut, când s-a răspândit vestea că starul irlandez se află sub costumul special și machiajele puternice, create pentru a-i da viață Pinguinului, multora nu le-a venit a crede.

Colin a jucat în „The Batman” alături de Robert Pattinson și Zoe Kravitz, filmul fiind un real succes.

Cine l-a făcut pe Colin Farrell să-și dorească un serial dedicat The Penguin

În ianuarie, Farrell a declarat, înainte de a fi onorat cu un premiu special la Palm Springs International Film Festival, că nu a avut nicio idee că rolul secundar pe care l-a jucat în „The Batman” va duce la lansarea unei serii dedicate Pinguinului, în care el va interpreta personajul principal.

Colin Farrell, momente virale la Globurile de Aur 2023. „Practic, i-a furat jobul omului”. Cele două actrițe în fața cărora a ținut să se remarce

„Chiar mă gândisem că e păcat că nu voi putea juca acest personaj pe cât de mult mi-aș fi dorit”, a recunoscut el pentru Variety.

„Pentru că a fost toată această muncă extraordinară făcută de make-up artiștii Mike Marino și Mike Fontaine și echipa sa, iar eu am apărut în șase, șapte scene și m-am gândit la tot ce au creat ei, la cât efort au depus”, a spus el pentru Variety.

Evoluția fantastică a lui Colin Farrell. Cum s-a transformat băiatul rău de la Hollywood după ce a scăpat de dependența de droguri și alcool

Actorul a subliniat că unul dintre motivele puternice pentru care a vrut o serie spin-off s-a datorat muncii lui Mike Marino. El chiar a glumit la acea vreme că pentru prima dată a putut să meargă la cafenea fără să fie recunoscut de paparazzi și de adunările de fani. Sursa: www.filmnow.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri