12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Will Smith, înțelegător cu cei care nu vor vrea să vadă filmul „Emancipation” din cauza incidentului de la Oscar

Publicat pe

Articol publicat 29 noiembrie 2022

Will Smith a oferit un interviu sincer înainte de lansarea ultimului său film, „Emancipation”, declarând că va fi foarte înțelegător dacă oamenii nu vor vrea să vadă filmul din cauza incidentului de la Oscar. 

„Emancipation” va avea premiera în cinematografe pe data de 2 decembrie. Drama îl portretizează pe Peter (Will Smith), un bărbat care scapă de sclavie și pornește în căutarea libertății. Acțiunea are lor în Louisiana în timpul războiului civil american. 

Citește și: Prima apariție a lui Will Smith în filmul „Emancipation”. Actorul se întoarce pe marile ecrane după opt luni de la incidentul de la premiile Oscar

Este primul film în care Will Smith apare după incidentul de la premiile Oscar, atunci când l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, din cauza unei glume cu aluzie la soția actorului. Incidentul a creat o serie de controverse în următoarele luni, iar acum, starul de la Hollywood este resemnat cu ideea, și foarte înțelegător, dacă fanii nu se vor uita la film din cauza evenimentului neplăcut din luna martie a acestui an. 

Cu toate acestea, Will speră ca acțiunile sale să nu îi afecteze și pe cei care au muncit la filmul „Emancipation”. „Înțeleg perfect dacă cineva nu este pregătit să vadă filmul și respect asta. Le ofer oamenilor spațiul lor și nu îi îndemn să vadă ceva ce poate nu vor să vadă”, a declarat Will Smith în timpul unui interviu pentru McCarthy. „Ce mă preocupă pe mine este faptul că echipa mea a muncit la cel mai mare proiect de până acum și am toată speranță că acțiunile mele nu-mi vor penaliza echipa”, a adăugat actorul. 

Citește și: Will Smith, infectat cu coronavirus chiar înainte de premiera celui mai nou film al său,”Emancipation”. Actorul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, în timp ce se testa

„Emancipation spune povestea triumfătoare a lui Peter (Will Smith), un bărbat care scapă din sclavie, bazându-se pe inteligența sa, pe credința neclintită și pe dragostea profundă pentru familia sa, pentru a se sustrage vânătorilor cu sânge rece și mlaștinilor neiertătoare din Louisiana în căutarea de libertate. Filmul este inspirat din fotografiile din 1863 cu „Whipped Peter”, făcute în timpul unui examen medical al Armatei Uniunii, care au apărut pentru prima dată în Harper’s Weekly. O imagine, cunoscută sub numele de „The Scourged Back”, arată spatele gol al lui Peter mutilat de o biciuire. Aceasta a contribuit în cele din urmă la o opoziție publică tot mai mare față de sclavie”, se arată într-un rezumat oficial.

Specialiștii de la Hollywood mizau mai degrabă pe o amânare a acestui lungmetraj pe tema sclaviei din cauza controversei create în jurul lui Smith după ce l-a pălmuit pe prezentatorul galei Oscar, umoristul Chris Rock, în luna martie. Derapajul, intens criticat, i-a adus lui Smith o suspendare pe o perioadă de 10 ani de la ceremonia Oscarurilor.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri