17.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

„Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare” / Ciolacu discută cu antreprenorii despre dezvoltarea economică a României

Publicat pe


Premierul Marcel Ciolacu i-a primit, la Palatul Victoria, pe cu reprezentanții Consiliului național al întreprinderilor private mici și mijlocii din România (CNIPMMR), cu care a analizat provocările pe care firmele le întâmpină în activitatea lor, informează Executivul.

Dialogul a vizat provocările pe care le au companiile, în special din perspectiva interacțiunilor cu instituțiile statului. Premierul a primit propuneri de îmbunătățire a relației cu statul.

Oamenii de afaceri au venit cu soluții bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînțeles, reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine. Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete, a transmis Ciolacu.

Șeful Executivului a amintit noile măsuri…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri