3.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Flightradar24 a cedat: aproape trei milioane de urmăritori ai avionului lui Pelosi

Publicat pe„Serviciile Flightradar24 sunt supuse unei sarcini extrem de grele. Unii utilizatori pot întâmpina probleme în accesarea site-ului, echipele noastre lucrează la restabilirea funcționalității complete pentru toți utilizatorii cât mai repede posibil”, se menţiona ieri într-o postare de pe site-ul amintit. 

De la decolare până la aterizare, 2,92 milioane de utilizatori au urmărit cel puțin o parte din zborul SPAR19 între Kuala Lumpur și Taipei. Dintre aceştia, 708.000 de utilizatori au urmărit aterizarea. 

Reprezentanţii FlightRadar24 au menţionat că „unii utilizatori” nu au putut accesa site-ul din cauza unui „interes susținut de urmărire fără precedent” legat de zborul cu destinația Taiwan care transportă delegația președintelui Camerei SUA, Nancy Pelosi. Serviciile amintite au fost supuse unei sarcini extrem de grele din cauza numărului impresionant de accesări. 

Cel mai urmărit zbor live din toate timpurile

FlightRadar24 a spus, într-o altă postare pe Twitter, că 708.000 de persoane urmăreau zborul în momentul în care acesta a aterizat în Taipei, capitala Taiwanului. „SPAR19 este cel mai urmărit zbor live al FlightRadar24 din toate timpurile”, se menţionează în comunicat.

B1TV menţiona ieri un număr de 300.000 de urmăritori ai cursei americane.

Platforma a ținut utilizatorii la curent cu starea zborului cu postări regulate pe Twitter.

Jurnaliștii au raportat traseul aviatic folosind capturi de ecran de pe platformă

Pelosi este cel mai înalt politician american care a vizitat Taiwan în ultimii 25 ani, insula care se opune politicii expansioniste a Chinei asupra acesteia și își afirmă independența.

Creștere bruscă a traficului este unul dintre principalele motive pentru întreruperea multor servicii online. Cu acestă situaţie se confruntă în mod regulat site-urile de comerț electronic sau media în anumite momentele de vârf, atunci când capacitatea infrastructurii unui site web nu este pregătită pentru a face față creșterii traficului. În timpul atacurilor DDoS, hackerii folosesc aceeași tactică pentru a perturba serviciile unui server vizat, inundând rețeaua cu volume mari de solicitări online.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri