28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Florentin Pandele, cot la cot cu Oprea

Publicat peFlorentin Pandele stă la coadă în instanță pentru titlul de „doctor în științe militare”. Cererea edilului din Voluntari, „plagiată” după cea a lui Gabriel Oprea, amintește Ziare.com

Soluționarea procesului civil deschis de actualul edil din Voluntari pe rolul Curții de Apel București depinde de verdictul Înaltei Curți în dosarul fostului vicepremier. Cererile prin care cei doi „doctori” își cer titlurile universitare înapoi sunt atât de similare, încât judecătorii au suspendat procesul lui Pandele până la verdictul definitiv din dosarul lui Oprea.

Ambii și-au pierdut titlurile universitare în 2016, fiindu-le retrase de către Comisia de experţi din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Citeste articolul integral pe ziare.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri