27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Florin Cîțu, după ședința BEX: Am demisionat din funcția de președinte al Partidului Național Liberal (VIDEO)

Publicat pePreședintele PNL, Florin Cîțu a făcut primele declarații după încheierea ședinței Biroului Executiv al formațiunii politice pe care o conduce. Florin Cîțu a anunțat că și-a depus demisia de la șefia partidului.

Ședința convocată de Florin Cîțu sâmbătă a fost suspendată pentru că nu s-a îndeplinit cvorumul. La sediul PNL au fost prezenți doar Florin Cîțu, Vîlceanu, Stolojan și Băcanu.

Florin Cîțu și-a anunțat demisia de la șefia PNL

Florin Cîțu a anunțat că și-a depus la sediului partidului demisia din funcția de președinte al PNL.

„Această ședință BEX este singura ședință statutară ce a fost convocată în acest weekend (…) Rolul acestei ședințe era foarte simplu, de a avea o discuție față în față cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile, pentru a da un suflu nou în PNL.

Voiam să discutăm puțin despre acțiunile mele care au fost criticate, referitoare la acest compromis cu PSD (…)Nu am avut șansa să discut cu colegii mei, nu au vrut să vină la ședință (…) Suntem un partid la guvernare.

Lângă România este război. Ceea ce facem în acest moment tocmai stabilitate nu arată (…) Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor mei, nu s-a putut, nu au fost acolo, așa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcția de președinte al PNL”, a declarat Florin Cîțu.

Știre în curs de actualizare!Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri