21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Florin Piersic, transferat la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce infecția de la inimă s-a răspândit în tot organismul

Publicat pe


Potrivit ultimelor informații, actorul Florin Piersic, 88 de ani, a necesitat o intervenție pentru scoaterea simulatorului cardiac, după ce infecția s-a răspândit în tot organismul. Starea actorului este una stabilă, Piersic este conștient și a decis transferul la Institutul Matei Balș din Capitală. 

Actorul Florin Piersic a decis, împreună cu familia, că dorește să fie transferat la Institutul Matei Balș din Capitală. La Institutul Inimii din Cluj-Napoca, Piersic a necesitat o intervenție de scoatere a simulatorului cardiac, deoarece infecția s-a răspândit în tot organismul.

Starea actorului este una stabilă și e monitorizat cu atenție. Florin Piersic va fi preluat de la Cluj în această seară, cu un avion SMURD și dus la Institutul Matei Balș București, la secția ATI.

Decizia ca maestrul Florin Piersic să fie transferat de la Cluj la București a fost luată de actor împreună cu familia sa, pentru a continua tratamentul cu antibiotice…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri