20.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Florin Piersic va petrece Paștele la Institutul Inimii din Cluj-Napoca! Îndrăgitul actor clujean rămâne în continuare sub supravegherea medicilor

Publicat pe


Florin Piersic rămâne sub atenta supraveghere a medicilor de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca și de Paști după ce actorul clujean fost supus unei intervenții care a vizat stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Starea de sănătate a actorului rămâne stabilă, fiind chiar mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar, ca măsură de precauție, Florin Piersic va rămâne internat în unitatea spitalicească din Cluj.

Amintim că, Florin Piersic a fost internat, inițial, la jumătatea lunii aprilie, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca pentru tratarea unei infecții la proteza unui genunchi, iar anterior actorul a efectuat și un control la Institutul Oncologic.

​​Marele actor a făcut recent primele declarații despre starea sa de sănătate, precizând că este bine după intervenția prin care a trecut în urmă cu câteva zile. 

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri